30 Haziran 2012 Cumartesi

Kredi Kartı Borcu Taksitlendir



Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme
Kredi Kartı Taksitlendirme
Kredi Kartı Borcu Taksitlendirme
Ülkemizde Kredi Kartı Kullanımı Ve Kredi Kartı Borçlarının Ödenmesi
Bildiğiniz Gibi Ülkemizde Kredi Kartı Borçlarının Çoğalmasına sebep insanların alış verişi çok vazla sevmesi ve kredi kartlarına yapılan bir çok avantajın insanları kredi kartı kullanmaya neden kıldırıyor. Ve bunun üzerine insanlar gerek alış veriş olsun gerek iletişim olsun veya yolculuk seyahat gibi durumlarda kredi kartlarının avantajlarını kullanmaya çalışıyor ve genelde kredi kartı ile alış veriş yapıyor. Bunun bir kısmı nakit kredi kartı çektiriyor kimi ise 12 aya kadar uygulanan taksit imkanlarından faydalanıyor. Hatta Bazı Bölgelerimizde mahallerimizde bulunan küçük çaplı bakkallarımızda bile kredi kartı post cihazları bulunuyor.
Bu tür gelişmelerde vatandaşımızı kredi kartı kullanmaya veya kredi kartının avatajlarından yararlanmasına itiyor diyebiliriz. Ya peki bukadar alış veriş imkanından sonra bu yapılan alışverişler  zamanı geldimi kredi kartlarının borç extralarında karşımıza çıkıyor. Kimisi rahatça ödüyor kimisi ise zorlanarak ödüyor kimileri ise tamamını ödeyemiyor sadece asgarisini ödemekle yetiniyor. Peki bunun sonunda neler oluyor.
Şöyle bir düşünelim ve çevremize bakalım. Çevremizde ve adliye koridorlarında bir başka değişle avukatlık bürolarıdaki dosyaların kabarıklığı ülkemizde yapılan bu alışveriş imkanlarının kulanılmasında  nekadar doğru nekadar yanlış olduğunu gözler önüne seriyor. Yani kısacası insanlar asgarileri bile ödeyemez hale geliyor. Asgari kısmını ödese bile borcundan kurtulamıyor ve bu nedenden dolayı zor durumlara düşüyorlar. Peki diyelim alışverişler sonunda bankaya kredi kartı aracılığı ile borçlandık ve borcumuzu ödeyemıyoruz. Asgarisini ödemek de çözüm değil bunu zaten hepimiz biliyoruz... ne yapabilriz..
Bizlerin sizlere önerisi şudur asgarisini ödeyeceğinize borcunuzun tamamını ödeyin. fakat yine taksit taksit ödeyin. Bizler işte bunu yapıyoruz. Bankalara olan kredi kartı borçlarınızı miktarına ve hangi bankaya olduğuna bile bakmadan tüm kredi kartı borcunuzu bankaya nakit olarak ödüyoruz ve kredi kartınızın veya kredi kartlarınızın tüm borçlarını kapatıyoruz ve sizlere tekrardan 12 ay taksitlere bölüyoruz ve bu taksitlendirmeyi yaparken 2 ayda taksit ödeme ertelemesi sağlıyoruz.
Mesela bugun borcunuzu kapattık ve size 12 ay eşit taksitlere böldük diyelim ve siz hemen ödemeye başlamıyorsunuz. İlk taksit ödemeniz 2 ay sornaya denk gelıyor ve bu imkanı biz sizlere sağlıyoruz. sizde rahat bir nefes alıyorsunuz. Asgari tutarı ödeyip devamlı faiz ödeyeceğinize kendi borcunuzu ödemek daha mantıklı. Şimdi Borcunuzun Kapanması bir telefonuza bakar. Arayın Borcunuzu Hemen Kapatalım.
Konular: Kredi Kartı Borcu TaksitlendirmeKredi Kartı Taksitlendirme Ülkemizde Kredi Kartı Kullanımı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder